Interpol šalje tim u Bejrut

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 20:48

Interpol šalje tim u Bejrut

Bejrut -- Interpol će poslati tim stručnjaka u Bejrut kako bi pomogli libanskim vlastima u istrazi o razornoj eksploziji u luci.

"Na zahtev libanskih vlasti Interpol šalje specijalizovan tim u Bejrut posle eksplozije u kojoj je poginulo više od 150 ljudi i uništen veliki deo grada", naveo je Interpol u saopštenju.

Međunarodni tim koji obuhvata stručnjake za identifikaciju žrtava katastrofe, pružiće pomoć na mestu zbivanja, prenosi TAS.

Generalni sekretar Interpola Jirgen Stok rekao je da će iskustvo te organizacije pružiti značajnu pomoć libanskim vlastima i da će ona nastaviti da pruža svu pomoć koju zatraži Liban.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Interpol pomaže Libanu u istrazi eksplozije, šalje stručnjake

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2020

PARIZ - Interpol će poslati tim stručnjaka u Bejrut kako bi pomogli libanskim vlastima u istrazi o razornoj eksploziji u luci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.