Interpol: Oko 40 Crnogoraca u vezi sa bandom Pink Panter

Izvor: S media, 21.Mar.2012, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol: Oko 40 Crnogoraca u vezi sa bandom Pink Panter

Direktor podgoričke Kancelarije Interpola Dejan Ðurović izjavio je da je sa razbojničkom grupom Pink Panter povezano nekoliko desetina državljana Crne Gore.

"Sigurno je da možemo govoriti o nekoj cifri oko 40 osoba, koji su crnogorski državljani i koji su povezani sa tom bandom", kazao je on.

Ðurović nije mogao da potvrdi ni demantuje informaciju da je švajcarska policija uhapsila tri crnogorska državljanina, pod sumnjom da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su opljačkali zlataru u Lucernu, a navodno su manje poznati članovi Pink Pantera.

Uhapšena još tri pripadnika bande Pink Panter

Nisam ni sanjao da će Olivera ikada biti u kriminalnim vodama

U bandi „Pink Panter“ i bivša košarkašica Crvene zvezde

"U interesu istrage koju vode švajcarske policijske službe i saradnje koju imaju sa nama trenutno u ovom predmetu, ne želim ni da potvrdim ni da demantujem tu vest, s obzirom na značaj predmeta i istrage koja se sprovodi", rekao je on.

Ðurović je, kako prenose podgorički mediji, kazao da policija Švajcarske odlično sarađuje sa crnogorskim kolegama u projektu Pink Panter.

Crnogorski mediji ranije danas su objavili da su trojica crnogorskih državljana uhapšena u Švajcarskoj 5. marta, neposredno nakon pljačke zlatare u Lucernu, teške do milion evra.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurović: Oko 40 Crnogoraca u vezi s bandom Pink Panter

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2012

PODGORICA - Direktor podgoričke Kancelarije Interpola Dejan Đurović izjavio je danas da je sa razbojničkom grupom Pink Panter povezano nekoliko desetina državljana Crne Gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.