Internet sajt za molitve

Izvor: RTS, 28.Mar.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet sajt za molitve

Internet sajt, koji je moguće iznajmiti za manje od 5 dolara, tri puta dnevno se moli umesto onih koji nemaju dovoljno vremena da se svakodnevno posvete Bogu.

Za samo 4,95 dolara u Americi je moguće iznajmiti internet stranicu koja će se umesto vas tri puta dnevno moliti Bogu.

Vlasnici stranice kažu da je to mala cena za siguran put u raj svih onih koji nemaju dovoljno vremena da se svakodnevno posvete Bogu.

Na molitve mogu da se pretplate pripadnici svih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vera. U meniju možete da odaberete veru kojoj pripadate - protestantsku, katoličku, jevrejsku, islam i ostalo. Pod ostalo se nalaze različite molitve, od najpoznatije - za mir u svetu, do molitve za finansijsku pomoć.

U kompaniji koja je pokrenula ovaj internet sajt kažu: "Smatramo da našu uslugu treba koristiti kao zamenu za molitvu koja će proširiti i ojačati vezu pretplatnika s Bogom".

Za one manje imućne ponuđene su i skraćene molitve uz popust, dok se novim katoličkim vernicima nudi "Očenaš na akciji" za samo 3,95 dolara mesečno.

Da bi svi bili zadovoljni i da bi se izbegli eventualni sporovi, stranica je objavila izjavu o odricanju od odgovornosti.

"Kao što je slučaj sa svim molitvama, konačni rezultati zavise samo od Boga, jer se sve dešava njegovom voljom. Ne primamo reklamacije ukoliko molitve koje ste naručili nisu dale rezultat".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.