Internet i telefonski pozivi najskuplji iz Egipta i Tunisa

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet i telefonski pozivi najskuplji iz Egipta i Tunisa

BEOGRAD - Cene usluga mobilne telefonije znatno su skuplje u stranim državama, ali je internet najveća stavka na računu u romingu. Zato operateri savetuju, ako je ikako moguće, da ne koristite internet u inostranstvu.

Za one koji moraju nije zgoreg da obave mere predostrožnosti koje će uštedeti dosta novca. Na telefonu je najvažnije ugasiti opciju za automatsko ažuriranje aplikacija preko interneta.

Svako ko se ove godine zaputi na odmor do Mediterana treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobro da prouči cene rominga kod sva tri domaća mobilna operatera. One koji budu letovali u Egiptu i Tunisu najskuplje će stajati telefoniranje, a najjeftinije će proći oni koji budu razgovarali iz Crne Gore.

Da bi se prošlo što jeftinije, dobro je koristiti različite pakete i promocije koje operateri ove godine nude, jer su uštede od 60 do 70 odsto. Tako na primer MTS od 1. jula ima posebne cene za pozive i poruke u „M:tel" mreži, „Vip" u mreži „T-Mobile", a Telenor kod istoimenog crnogorskog operatera.

Opširnije u štampanom izdanju.

Povezane vesti: Uštedite 49 evra za odmor u Alanji na sajtu Superodmor.rs

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Internet i telefonski pozivi najskuplji iz Egipta i Tunisa

Izvor: Capital.ba, 26.Jun.2011, 09:47

BEOGRAD, Cijene usluga mobilne telefonije znatno su skuplje u stranim državama, ali je internet najveća stavka na računu u romingu. Zato operateri savjetuju, ako je ikako moguće, da ne koristite internet u inostranstvu. Za one koji moraju nije zgoreg da obave mjere predostrožnosti koje će uštedjeti...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.