Interesovanja za pad helikoptera je posledica površnog novinarskog senzacionalizma

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Interesovanja za pad helikoptera je posledica površnog novinarskog senzacionalizma"

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je da još nije video izveštaj o padu vojnog helikoptera u kojem je stradalo sedam osoba i pozvao medije da se strpe do petka, kad će tužilaštvo izaći sa svim informacijama.

 - Upoznat sam sa činjenicom da je izveštaj stigao u tužilaštvo, ali ne razumem, osim površnog novinarskog senzacionalizma, da je i dalje veliko insistiranje na toj temi - rekao je Selaković odgovarajući na pitanja novinara u Vladi Srbije.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << konstataciju novinara kako to da su detalji poverljivog izveštaja izašli u javnost, Selaković je odgovorio da to nije ni prvi ni posleđi put da se tako nešto dogodi.

- Taj problem smo nasledili i protiv njega pokušavamo da se borimo - rekao je Selaković.

Ministar pravde je poručio da će Srbija biti na dobrom putu kad bude video prvog novinara koji bi, kad dobije informacije na nelegalan način, prijavio nadležnim organima osobu koja mu ih je dostavila, umesto da ih objavi.

-Društvena odgovornost podrazumeva svačiju odgovornost, od državnog službenika, pa do novinara - zaključio je Selaković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.