Intenzivno granatiranje Donjecka

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intenzivno granatiranje Donjecka

DONJECK - Nekoliko stambenih zgrada pogođeno je danas tokom ukrajinskog granatiranja Donjecka, rekao je portparol proruskih boraca u Donjecku Eduard Basurin.

On je dodao da je samo danas zabilježeno 49 slučajeva u kojima je Kijev kršio primirje.

"Pogođene su stambene zgrade, službe hitne pomoći i policija su na licu mjesta, na mnogim lokacijama izbio je požar", rekao je Basurin.

On je dodao da zasad nema informacija o ljudskim gubicima, prenosi "Raša >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tudej".

Opisujući situaciju u regionu, Basurin je rekao da je Ministarstvo odbrane Donjecka registrovalo 49 slučajeva kršenja primirja.

Prema njegovim riječima, ukrajinska vojska svakodnevno granatira područje koje kontrolišu proruski borci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Intenzivno granatiranje Donjecka

Izvor: Blic, 18.Jul.2015

Nekoliko stambenih zgrada pogođeno je danas tokom ukrajinskog granatiranja Donjecka, rekao je portparol proruskih boraca u Donjecku Eduard Basurin...On je dodao da je samo danas zabeleženo 49 slučajeva u kojima je Kijev kršio primirje..."Pogođene su stambene zgrade, službe hitne pomoći i policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.