Intenzivna kontrola vozila visoke klase

Izvor: Press, 11.Mar.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intenzivna kontrola vozila visoke klase

Ministar unutrašnih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je saobraćajnoj policiji dat nalog da tokom ove nedelje, na teritoriji čitave Srbije, intenzivno kontroliše u prvom redu vozila visoke klase.
U kviru te policijske demonstracije, biće dat “akcenat na zaustavljanju i kontroli vozila visoke klase”, rekao je on novinarima pošto je prethodno prisustvovao primopredaji dva autimovila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << s rotacijama, koja su donacija Opštine Ruma policijskoj stanici u tom gradu.

Precizirajući da će, kroz redovne kontrole saobraćaja, intenzivno biti kontrolisana pre svih ta vozila, tako da “niko ne pomisli da niće biti zaustavljem zato što voz “audi” ili “mercedes”, rekao je Stefanović.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vozači luksuznih automobila pod lupom policije

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015

Saobraćajnoj policiji dat nalog da tokom ove nedelje na teritoriji čitave Srbije intenzivno kontroliše u prvenstveno automobile visoke klase, izjavio ministar unutrašnih poslova Nebojša Stefanović...Foto: YouTube..U kviru te policijske demonstracije, biće dat “akcenat na zaustavljanje i kontroli...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.