Instagram čistači: Kofa, četka i ribanje pomažu protiv samoće

Izvor: Danas, 12.Jun.2019, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram čistači: Kofa, četka i ribanje pomažu protiv samoće

BBCNasmejana Herijet Nok Nova pomama čišćenja koja je zahvatila Instagram ima iznenađujuće terapeutsko dejstvo na neke ljude. Herijet Nok u kuhinjskom ormariću drži osam kofa punih sredstava za čišćenje. Danas će snimati sebe kako čisti po kući kako bi to podelila sa prijateljima na društvenim mrežama. Herijet počinje video govoreći publici: „U sklopu dnevnih obaveza […] Članak Instagram čistači: Kofa, četka i ribanje pomažu protiv samoće se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Instagram čistači: Kofa, četka i ribanje pomažu protiv samoće

Izvor: B92, 12.Jun.2019

Zajednica čistača naprosto je buknula na Instagramu, sa ljudima koji dele najbolje savete u vezi sa čišćenjem...Nova pomama čišćenja koja je zahvatila Instagram ima iznenađujuće terapeutsko dejstvo na neke ljude...Herijet Nok u kuhinjskom ormariću drži osam kofa punih sredstava za čišćenje....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.