Inspektorka smenjena, nepravilnosti ostale?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektorka smenjena, nepravilnosti ostale?

NOVI SAD -

Slučaj smene načelnice Prosvetne inspekcije i dalje potresa javnost u Novom Sadu. Ljubica Srđanov, koju je gradonačelnik Miloš Vučević bez obrazloženja smenio krajem prošle godine, ipak neće pokrenuti tužbu protiv grada.

Kako je izjavila, pravnu zaštitu neće tražiti, jer je spontanu podršku dobila od brojnih kolega, prijatelja i roditelja.

A da li će biti odjeka na brojne nepravilnosti u školi "Pavle Savić" na koje je inspektorka Srđanov >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nedavno ukazivala, ostaje da se vidi.

Podsećamo, profesor Ljubica Srđanov radila je osam godina u inspekciji, a u žiži javnosti našla se nekoliko puta kada je ukazivala na probleme u novosadskim školama, tačnije kada je otkrila nezakonitosti sa izdavanjem 167 diploma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Inspektorka smenjena, nepravilnosti ostale?

Izvor: Novine novosadske, 21.Jan.2013

Slučaj smene načelnice Prosvetne inspekcije i dalje potresa javnost u Novom Sadu. Ljubica Srđanov, koju je gradonačelnik Miloš Vučević bez obrazloženja smenio krajem prošle godine, ipak neće pokrenuti tužbu protiv grada.. Kako je izjavila, pravnu zaštitu neće tražiti, jer je spontanu podršku...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.