Inspektori će zbog prekršaja u bezbednosti na radu zatvarati gradilišta

Izvor: Beta Video, 28.Okt.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektori će zbog prekršaja u bezbednosti na radu zatvarati gradilišta

BEOGRAD - Novi zakon o bezbednosti i zdravlju na radu, koji će biti donet do kraja godine, tražiće veću odgovornost poslodavaca, radnika i celog društa, a inspektori će zbog prekršaja biti dužni da zatvore gradilište najmanje na tri dana, rečeno je danas na konferenciji ``Bezbedan rad - zdrava budućnost`` u Beogradu. Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Nenad Nerić rekao je da se često mere bezbednosti sprovode povremeno, umesto kontinuirano. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspektori će zbog prekršaja zatvarati gradilište na najmanje tri dana

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2019, 01:14

Novi zakon o bezbednosti i zdravlju na radu, koji će biti donet do kraja godine, tražiće veću odgovornost poslodavaca, radnika i celog društa, a inspektori će zbog prekršaja biti dužni da zatvore gradilište najmanje na tri dana, rečeno je danas na konferenciji "Bezbedan rad zdrava budućnost"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.