Inspektor Blaža  svira u SKC-u

Izvor: Blic, 20.Mar.2010, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektor Blaža svira u SKC-u

Povodom šesnaest godina postojanja, 16. aprila u klubu „Living rum” SKC-a, grupa „Prljavi Inspektor Blaža i kljunovi” održaće veliki slavljenički koncert. Inspektor Blaža

- Imali smo razne ideje gde da održimo jubilarni koncert. Prvo smo hteli da održimo nastup u toaletu '’Arene’’, ali imaju zgusnute termine u aprilu, pa smo odustali. Zatim smo se razmišljali da nastupimo na kružnom toku Slavije, ali MUP nam je dao informaciju da ćemo proći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao „beogradski fantom”. Zato smo se odlučili za popularni klub '’Living rum’’ u SKC-u - kaže Blaža koji najavljuje sjajan šou.

- Odsviraćemo sve pesme koje su obeležile našu i tuđe karijere, tako da ce koncert trajati preko dva sata. Cena karte je više nego popularna i biće 300 dinara, a specifičnost koncerta je da ćemo prvi put u karijeri imati '’fan pit’’ i karta za ta mesta će biti 301 dinar - kaže Blaža i dodaje: „Svaki dinar od te karte biće uplaćen na žiro-račun našeg gitariste Arigo Sakija, da napokon kupi novo pojačalo’’.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.