Inspekcija u Flaj Flaj travelu i Kofer tursu zbog obmanjivanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija u Flaj Flaj travelu i Kofer tursu zbog obmanjivanja

Kod turističke agencije "Flaj flaj trevel" (Fly fly travel), odnosno njenog pravnog naslednika "Kofer tursa", u toku je inspekcijski nadzor zbog sumnje u nepoštenu i obmanjujući poslovnu praksu, saopštilo je danas Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Kako se navodi, Turističkoj inspekciji tog ministarstva se tokom proteklog vikenda ponovo javio određen broj građana, koji nisu bili u mogućnosti da realizuju već plaćene avionske karte, kupljene preko agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Fly fly travel", odnosno "Kofer tursa".

"Budući da se privredno društvo "Fly fly travel", odnosno njegov pravni sledbenik "Kofer turs"' i dalje oglašavaju preko medija sa ponudom avio karata za sve destinacije, a ceneći podatke Narodne banke Srbije da su pomenute agencije u blokadi već 47 dana, obaveštavamo javnost da je u toku inspekcijski nadzor Tržišne i Turističke inspekcije kod obe agencije zbog sumnje na nepoštenu i obmanjujuću poslovnu praksu", ističe se u saopštenju.

Ministarstvo dodaje da će o svim rezultatima inspekcijskih nadzora u pomenutim agencijama, javnost će biti redovno informisana. Ministarstvo će, takođe, dostaviti sve neophodne informacije i drugim državnim institucijama, kako bi one preduzele adekvatne mere iz okvira svojih nadležnosti.

"Imajući u vidu gore navedeno, neophodno je da građani sa povećanom pažnjom pristupe ugovaranju putovanja sa pomenutim agencijama", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspekcijski nadzor u turističkim agencijama Fly Fly Travel i Kofer Tours

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Maj.2018

BEOGRAD - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija saopštilo je da je u toku inspekcijski nadzor Tržišne i Turističke inspekcije kod turističkih agencija „Fly Fly Travel", odnosno „Kofer Tours", zbog sumnje na nepoštenu i obmanjujuću poslovnu praksu...Kako se navodi u saopštenju,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Inspekcija u agencijama „Fly Fly Travel“ i „Kofer Tours“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Maj.2018

Zbog sumnje na nepoštenu poslovnu praksu pojačan je inspekcijski nadzor nad agencijama „Fly Fly Travel“ i „Kofer Tours“. U saopštenju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija piše da se njihovoj turističkoj inspekciji tokom proteklog vikenda ponovo javio određen broj građana,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.