Izvor: Beta, 02.Jul.2011, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija kontroliše otkup malina

VALJEVO, 2. jula 2011. (Beta) - Službe republičke inspekcije, posebno tržišna, svakodnevno kontrolišu otkup malina u valjevskom kraju, javili su u subotu lokalni mediji.

Tržišni inspektor Miodrag Marković je upozorio "ne može neko da se pojavi i preuzme maline 'na časnu reč', bez novca" i kazao da očekuje da će se u valjevskom kraju pojaviti i otkupljivači iz okoline Arilja i Ivanjice koje je pre nedelju dana pogodio grad.

U valjevskom kraju se sa 5.000 hektara malinjaka očekuje prosečan rod od oko 5,5 tona po hektaru, dok je početna cena 80 dinara za kilogram malina prve klase.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspekcija kontroliše otkup malina

Izvor: Beta, 03.Jul.2011, 12:05

VALJEVO, 2. jula 2011. (Beta) - Službe republičke inspekcije, posebno tržišna, svakodnevno kontrolišu otkup malina u valjevskom kraju, javili su u subotu uveče lokalni elektronski mediji...Kako je regionalnoj televiziji "Vujić" (VTV) rekao tržišni inspektor Miodrag Marković, "svako može...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.