Inspekcija: U Moravičkom okrugu od 475 kontrola utvrđeno 26 propusta

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2020, 18:38

Inspekcija: U Moravičkom okrugu od 475 kontrola utvrđeno 26 propusta

U prethodne tri nedelje na području Moravičkog okruga obavljeno je 475 vanrednih inspekcijskih kontrola poštovanja propisanih mera za suzbijanje širenja koronavirusa i utvrđeno je 26 propusta, saopšteno je danas iz kabineta načelnika Okruga Slobodana Jolovića.

Na području tog okruga koji čine Čačak, Gornji Milanovac, Lučani i Ivanjica, kontrolisani su svi veći ugostiteljski objekti, okupljanja na sportskim događajima, sale za iznajmljivanje za svadbe i rođendane, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sahrane, tržni centri, veliki trgovinski lanci, pijace na otvorenom i zatvorenom prostoru i objekti i sredstva javnog saobraćaja.

Utvrđenih 26 propusta odnose se na nedostatak "korona redara" u trgovinskim objektima, dezobarijera, lične zaštitne opreme zaposlenih ili korisnika, dezifekcionih sredstava i nepoštovanja ograničenja radnog vremena.

Protiv lica koja su načinila propuste podnete su prekršajne prijave.

Na teritoriji Grada Čačka obavljeno je 320 vanrednih inspekcijskih kontrola, u kojima je zabeleženo devet propusta, u Gornjem Milanovcu je bilo 68 inspekcijskih kontrola i registrovano osam propusta.

U Ivanjici je izvršeno 60 inspekcijskih kontrola i utvrđeno sedam propusta, dok su u Lučanima od 27 kontrola zabeležena dva propusta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.