Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2023, 11:19

Inovativna terapija karcinom pluća pretvara u hroničnu bolest

Poražavajuća statistika po kojoj na svaka dva sata u Srbiji umre jedna osoba od karcinoma pluća, poslednjih nekoliko godina donekle se promenila na bolje uvođenjem inovativne terapije, koja je dala nadu da ta bolest ipak može da se drži pod kontrolom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lečenje koje je spaslo mnoge živote: Inovativna terapija karcinom pluća pretvara u hroničnu bolest

Izvor: B92, 01.Avg.2023

Poražavajuća statistika po kojoj na svaka dva sata u Srbiji umre jedna osoba od karcinoma pluća poslednjih nekoliko godina donekle se promenila nabolje uvođenjem inovativne terapije, koja je dala nadu da ta bolest ipak može da se drži pod kontrolom...Međutim, ta terapija je dostupna samo određenom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.