Inicijativa #MameSuZakon traže sastanak sa ministrima i premijerkom

Izvor: Danas, 28.Sep.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inicijativa #MameSuZakon traže sastanak sa ministrima i premijerkom

Inicijativa #MameSuZakon danas je uputila zahtev ministru Zoranu Đorđeviću, ministarki Slavici Đukić-Dejanović, ministru Siniši Malom i predsednici Vlade Ani Brnabić za održavanje sastanka. Članak Inicijativa #MameSuZakon traže sastanak sa ministrima i premijerkom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Inicijativa MameSuZakon traži sastanak sa premijerkom Brnabić i ministrima

Izvor: Beta, 28.Sep.2018

Inicijativa "MameSuZakon" uputila je danas ministrima i premijerki Ani Branbić zahtev za održavanje sastanka na kojem bi im predstavili novi predlog izmena Zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom, koji je 25. septembra Skupštini Srbije predala poslanica Tatjana Macura.Inicijativa "MameSuZakon"...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.