Indonezija kao partner na 36. Beogradskom sajmu turizma

Izvor: Press, 24.Feb.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indonezija kao partner na 36. Beogradskom sajmu turizma

Indonezija je najveći arhipelag na svetu sa više od 17 000 ostrva, četvrta po broju stanovnika na planeti, zemlja u kojoj se priča više od 300 jezika. Ona je prva azijsko-pacifička država koja je zemlja partner Sajma turizma.
Na 15 000 kvadratnih metara izlagačkog prostora, posetioci će imati priliku da osim Sajma turizma posete i 10. Međunarodni sajam hotelijersko ugostiteljke opreme HORECA, 10. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“ i 5. Međunarodni sajam vina BEOWINE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Prvi put ove godine na našem sajmu turizma predstaviće se i Argentina, Alžir, Albanija, Ujedinjeni Arapski Emirati- Abu Dabi, Malezija, Iran, Indija, Portugal i Rumunija.
Svečano otvaranje manifestacije je u četvrtak,  27. Februara u 11h, na Galeriji hale 4 Beogradskog sajma.
 Radno vreme u četvrtak će biti od 10 do 18h, u petak i subotu od 10 do 19h i poslednjeg dana sajma posetioci će moći da obiđu sajam od 10 do 17h.
Cena pojedinačne ulaznice je 300 , a dok će za grupne posete biti 200 dinara. Cena parginga biće 200 dinara na sat.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.