Inđija: Velika drama najbolja predstava Festivala tradicionalnih ...

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija: "Velika drama" najbolja predstava Festivala tradicionalnih ...

Festival tradicionalnih pozorišnih formi održan je po deseti put u Jaši Tomiću.

Publika je na ovogodišnjem festivalu imala priliku da vidi šest predstava iz Vojvodine. Predstavili su se glumci iz Kruščića, Kovina, Inđije, Jaše Tomića, Sivca i Stare Pazove.  Predstave koje su izvedene u pozorišnoj sali Doma kulture u Jaši Tomiću ocenjivao je tročlani žiri. Nagrade je svečano uručio predsednik žirija Milan Belegišanin.

Najbolja predstava bila je "Velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << drama" KUD "Kruščić", drugo mesto pripalo je KUD "Branko Radičević" iz Stare Pazove za predstavu "Večera budala", dok je treću nagradu osvojila predstava "Ljubavnik velikog stila" Kulturnog centra iz Inđije.

Diplomu za glumu dobio je Radovan Skendžić iz KC Inđija, a Damir Brahović je dobio pohvalu za glumu u predstavi "Ljubavnik velikog stila".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.