Indijski policajci silovali devojku

Izvor: B92, 01.Sep.2013, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijski policajci silovali devojku

Nju Delhi -- Među četiri muškarca uhapšena zbog silovanja 28-godišnje devojke u predgrađu Nju Delhija nalaze se i dva policajca, javljaju danas indijski mediji.

Devojka je silovana u kući u kojoj je bila u poseti prijatelju u naselju Noida u petak naveče, a naredni dan podnela je prijavu u policiji, nakon čega je usledilo hapšenje, piše list "Hindu".

List navodi da su dva policajca i još trojica drugih muškaraca provalila u kuću i rekli prijatelju devojke da izađe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon čega su je napali.

"Nakon što su je isprebijali i silovali, oni su od nje uzeli bankovnu karticu sa koje su podigli novac ", rekao je šef lokalne policije Arun Kumar televiziji NDTV.

Peti optuženi je u bekstvu. Lekari su potvrdili da je devojka silovana, a optuženi su priznali krivično delo.

Hapšenje je usledilo nakon što je juče izrečena prva kazna za grupno silovanje devojke u autobusu u Nju Delhiju. Mladić starosti 17 godina optužen je za silovanje i ubistvo i osuđen na tri godine u popravnoj instituciji, što je maksimalna kazna za maloletna lica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna žrtva silovanja u Indiji, počinioci policajci

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2013

NJU DELHI - Među četiri muškarca uhapšena zbog silovanja jedne 28-godišnje žene u predgrađu NJu Delhija nalaze se i dva policajca, javljaju danas indijski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.