Indijske bande uvele vodeni reket

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijske bande uvele "vodeni reket"

Banditi na severu Indije nametnuli su "vodeni reket" selima u državi Utar Pradeš, prisiljavajući meštane da im obezbede 35 kofa vode dnevno.

Selo svakog dana banditima mora da nabavi vodu

 

Policajac Sureš Kumar Sing izjavio je da je to područje pogodila suša i da 28 sela naizmenično plaća "vodeni porez", plašeći se odmazde. Banditi se snabdevaju hranom, vodom i drugim potrepštinama iz sela, jer je područje na kome su aktivni skoro odsečeno od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostatka zemlje.

 

Seljani nose vodu oko četiri kilometra u predeo gde su banditska skrovišta. Banditi ne napuštaju to područje plašeći se hapšenja, jer su vlasti ponudile nagradu za informacije o njima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.