Indijska bokserska federacija i dalje pod suspenzijom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijska bokserska federacija i dalje pod suspenzijom

Čelnici Međunarodne bokserske amaterske federacije (AIBA) su saopštili da produžavaju suspenziju Indijskoj boksersoj federaciji sve dok se ne nađu, kako je saopšteno, pošteni pojedinci da je vode.

 

"Kao predsednik AIBA i u ime cele porodice boksa, izražavam svoje najdublje žaljenje i tugu što smo morali da donesemo ovakvu odluku", rekao je predsednik Aibe Čing-Kuo Vu.

 

Vu je istakao da je Indija bila veoma važan član te organizacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
"AIBA je uvek smatrala Indiju jednom od svojih najvažnijih članica, ali je za nas postalo nesnosno jer su zbog toga bokseri u Indiji prolazili kroz veoma težak period sa dosta bola i patnje. Takođe, bokserska porodica u Indiji je prošla kroz skoru promenu rukovodstva koja je remetila sliku i ugled našeg sporta", rekao je Vu.

 

Olimpijski komitet Indije (IOA) je bio pod suspenzijom Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) od decembra 2012. do februara 2014. godine zbog nepoštovanja pravila prilikom izbora njenog predsednika Abaja Sing Čutale, a AIBA je odlučila da suspenziju produži do daljnjeg. Takođe, donela je odluku da indijski bokseri nastave da se takmiče pod njihovom zastavom.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Indijska bokserska federacija i dalje pod suspenzijom

Izvor: Dzungla.org, 04.Mar.2014

Čelnici Međunarodne bokserske amaterske federacije (AIBA) su saopštili da produžavaju suspenziju Indijskoj boksersoj federaciji sve dok se ne nađu, kako je saopšteno, pošteni pojedinci da je vode. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.