Indijka doji tele vlastitim mlekom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2010, 05:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijka doji tele vlastitim mlekom

Dojenje je na Zapadu postalo predmet žučnih rasprava, jedni ga proglašavaju groznim činom, dok drugi kažu da je majčino mleko najbolje. U Indiji pak bizarna situacija. Indijka je nakon uginuća krave odlučila da doji tele svojim mlekom.

Nakon što je krava otelila mlado tele i tri dana nakon toga uginula, Indijka Kouti Bai je odlučila da svojim mlekom doji tele četiri puta dnevno.

"Nakon što mu je majka uginula, odlučila sam da tele othranim svojim mlekom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bilo je tako malo i bespomoćno. Za mene nema razlike između njega i malog deteta", izjavila je Bai, stanovnica sela Kilču u indijskoj državi Rajastan.

Tele je danas staro 46 dana i uvek prati Bai kuda god da ona krene. Hindusi smatraju kravu svetom životinjom, pa Bai misli da će udovoljiti bogovima ukoliko othrani svoje tele.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.