Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2016, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: Političar kupio Huracan ženi, ona ga razbila nekoliko sekundi kasnije

Da superbzi automobili nisu za svakoga potvrdio je i posljednji primjer iz Indije.

Indijski političar Narendra Mehta odlučio je  da iznenadi svoju suprugu Suman posebnim rođendanskim poklonom. Kupio joj je Lamborghini Huracan, ali veselje nije potrajalo.

Prema izjavama očevidaca Suman je odmah sjela u talijanski bolid i čim je krenula izgubila je kontrolu nad vozilom. Nekoliko sekundi kasnije završila je u parkiranoj rikši, ali na sreću sve je prošlo bez povrijeđenih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Vlasnik rikše uspio je da se dogovoriti sa lokalnim političarom, pa je sve završilo bez službene prijave.

Kao što to i priliči lokalnim moćnicima Mehta se oglasio putem društvenih mreža i rekao da njegova supruga ima 18 godina vozačkog iskustva te da je u prošlosti vozila Audi i još neke automobile iz uvoza. Automobil je trenutno parkiran u dvorištu obližnje škole.



(Index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija: Političar kupio Huracan ženi, ona ga razbila nekoliko sekundi kasnije

Izvor: Cafe.ba, 05.Sep.2016

Da superbzi automobili nisu za svakoga potvrdio je i posljednji primjer iz Indije.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.