Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Apr.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: Pet đaka poginulo u nesreci, povređeni u bolnici bez lekara

Pet đaka je danas poginulo, a šest je povređeno na istoku Indije u sudaru kombija i malog vozila na tri točka u kojem je bilo 11 maloletnih đaka, saopštila je policija.

Meštani obližnjeg mesta koji su prevezni povređene đake, od kojih troje u kritičnom stanju, u lokalnu bolnicu u državi Bihar, razgnevili su se kada su otkrili da u njoj nema lekara.

Oko 100 ljudi napalo je u besu bolnicu i spalilo šest vozila, uključujući i kola hitne pomoći, pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << je policija uspela da razbije gnevnu masu, rekao je šef okružne policije.

Lekari su kasnije stigli u bolnicu i počeli da pružaju pomoć povređenima, nakon čega su đaci prevezeni na odeljenja intenzivne nege u drugim bolnicama.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija: Pet đaka poginulo u nesreći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2015

Pet đaka je danas poginulo, a šest je povređeno na istoku Indije u sudaru kombija i malog vozila na tri točka u kojem je bilo 11 maloletnih đaka, saopštila je policija...Meštani obližnjeg mesta koji su prevezeni povređene đake, od kojih troje u kritičnom stanju, u lokalnu bolnicu u državi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.