Indeks: Počelo zagrevanje za dernek uz Tompsona

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indeks: Počelo zagrevanje za dernek uz Tompsona

Završetak službene ceremonije u Kninu označio je početak zagrevanja „za večerašnji dernek čija će kruna biti koncert Marka Perkovića Tompsona“, navodi Indeks.

Kako se navodi, atmosfera u Kninu je vašarska: na štandovima se prodaju zastave, majice, privesci, narukvice, šalovi i slični suveniri sa hrvatskim obeležjima.

Osim toga, razvijena je ponuda i krstova i raspeća, navodi Indeks.

Međutim, ističe se da najbolje od svega ipak idu pivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i hrana, iako su poneki kninski ugostitelji povodom proslave 20 godina od „Oluje“ cene povećali i za 50 posto.

Indeks ističe da se po kafićima i na ulicama pije, da se pevaju tzv. „domoljubne budnice“, kao i da dominira upravo Tompsonov repertoar.

"Poručite crvenima u Vladi da ih pozdravljaju ustaše iz Škabrnje", rekao je jedan od slavljenika u Kninu za hrvatski portal.

„Indeks“, navodi se, očekuje da će kroz Knin danas proći oko 100.000 ljudi, kao i da je iz PU šibensko-kninske službeno potvrđeno da je, prema policijskim procenama, do sada stiglo 25.000 ljudi.

Najviše ljudi očekuje se na večerašnjem koncertu.

Proslava godišnjice “Oluje” traje od jutra, nastaviće se do kasnih noćnih sati, piše Indeks.hr.

Nakon posete državnog vrha, obeležavanje će se završiti koncertom Marka Perkovića Tompsona.

Kako se navodi, proslava je ove godine preseljena iz Čavoglava u Knin, pa je Tompson predvodio kolonu bajkera do Knina.

Indeks.hr navodi da je pevač nastavio da krši zakone pošto se u Kninu pojavio bez kacige, a već je zbog toga bio kažnjavan.

"Indeks" je ranije u toku dana pisao da se na obeležavanju 20. godišnjice “Oluje“ u Kninu, pored uvreda hrvatskim političarima koji nisu članovi HDZ, događa i “ustaško orgijanje“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.