Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2020, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incko: Državni zvaničnici nisu entitetski predstavnici

SARAJEVO - Taj skup se de facto ticao provođenja politike Republike Srpske vezane za blokiranje procesa odlučivanja u državnim institucijama, komentarisao je Valentin Incko, visoki predstavnik u BiH, prisustvo zvaničnika sa državnog nivoa na skupu održanom u Administrativnom centru Vlade RS u Istočnom Sarajevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OŠTRA REAKCIJA INCKA "Državni zvaničnici nisu predstavnici entiteta"

Izvor: Blic, 25.Feb.2020

Valentin Incko, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, očitovao se o skupu kojeg je organizovao Milorad Dodik u administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, a poručio je da je neprihvatljivo prisustvo na tom sastanku jer pokazuje spremnost zvaničnika na blokiranje procesa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.