Incidenti pred Skupštinom Srbije

Izvor: VOA, 10.Jul.2020, 22:11

Incidenti pred Skupštinom Srbije

Demonstranti i policija sukobili su pred zgradom Skupštine Srbije nakon što je stotinak okupljenih uklonilo metalnu ogradu pred zgradom, popeli se stepenica do ulaza. Prethodno je, na protestu na kome se okupilo nekoliko hiljada ljudi gađali su kamenicama i flašama. Nakon toga iz zgrade Skupštine izašli su policajci u opremi za razbijanje demonstracija i počeli da ispaljuju suzavac i topovske udare.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Neredi pred Skupštinom

Izvor: VOA, 10.Jul.2020

Pred Skupštinom Srbije trenutno nema sukoba i incidenata nakon pokušaja grupe stotinak demonstranata da uđu u zgradu parlamenta. Demonstranti i policija sukobili su pred zgradom Skupštine nakon što je deo okupljenih uklonilo metalnu ogradu pred zgradom, popeo se stepenicama do ulaza. Prethodno su,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.