Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2022, 18:12

Incident u osnovnoj školi: Nastavnik ga udario zbog zadatka iz matematike

IVANJICA - Incident u osnovnoj školi u Ivanjici o kojme će glavnu riječ donijeti nadležne institucije uzburkao je javnost. Po tvrdnji roditelja, nastavnik je na času matematike udario njihovog sina dok optuženi prosvetni radnik kaže da je do fizičkog kontakta došlo, ali da je to bilo daleko od bilo kakvog vida nasilja, prenosi portal "Info liga".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Skandal u Ivanjici, majka osnovca tvrdi da je njen sin pretrpeo nasilje: Nastavnik matematike ga udario jer nije znao da reši zadatak!?

Izvor: 24sedam.rs, 06.Dec.2022, 13:36

Optuženi prosvetni radnik se izjasnio da je do fizičkog kontakta došlo, ali da je to daleko od bilo kakavog vida nasilja

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.