Ime zebre bira se do kraja sedmice

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ime zebre bira se do kraja sedmice

Nagradni konkurs za izbor imena zebre, koja je od ove godine maskota edukativne akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole” Javno komunalnog preduzeća „Parking servis”, traje do kraja sedmice u svim osnovnim školama Beograda. Zebra je od ove godine maskota edukativne akcije

Prema rečima koordinatora akcije Miroljuba Vojinovića, od početka konkursa stigao je veliki broj zanimljivih predloga, a najkreativnije i najlepše ime tek će biti izabrano.

Predlozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imena za maskotu mogu se slati na adresu JKP „Parking servis”, Kraljice Marije 7, sa naznakom za nagradnu igru „Biramo zebri ime”.

Akcija „Đaci vas mole, usporite pored škole” traje tokom cele školske godine, a interaktivnom predstavom đacima prvacima se predstavljaju osnovna pravila o bezbednosti u saobraćaju i dele fluorescentni prsluci.

Ova akcija počela je oktobra 2007. godine i od tada se u 17 gradskih opština, u okviru Dečje nedelje, realizuje uz podršku grada Beograda, Sekretarijata za saobraćaj, Sekretarijata za obrazovanje i Uprave saobraćajne policije grada Beograda.

Povezane vesti: Još tri nedelje za konkurs “Dajte zebri ime”

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izbor imena maskote do kraja nedelje

Izvor: Danas, 31.Maj.2011, 00:59

U svim osnovnim školama gradskih opština do kraja sedmice će trajati nagradni konkurs za izbor imena zebre, koja je od ove godine maskota edukativne akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“ Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.