Ima raskvašenog snega na putevima, neophodan oprez u vožnji

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 09:35

Ima raskvašenog snega na putevima, neophodan oprez u vožnji

Na pojedinim putevima ima raskvašenog snega, pa JP Putevi Srbije apeluje da je potreban oprez u vožnji.

Na putu I prioriteta održavanja B-21 Divljaka - Ivanjica - Javor i na putnim pravcima III prioriteta održavanja na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Novog Pazara i Vranja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na autoputu I >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << A reda broj 1, na deonici petlja Batočina - petlja Pojate, ima mestimično magle i vidljivost je smanjena na 150 metara.

Na autoputu I A reda broj 4, na deonici petlja Bela Palanka - petlja Zapad, ima mestimično magle i vidljivost je smanjena na 100 metara.

Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na putnom pravcu II A-198 Raška - Kuti - Odvraćenica.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima.

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put i apeluje da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.