Izvor: Blic, 06.Apr.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 93 godine i nikad nije bila na maturi, a onda joj je UNUK PRIREDIO NEŠTO NEZABORAVNO

Konor Kembel iz SAD je jednom obećao svojoj 93-godišnjoj baki, koja inače nikad nije bila na maturskom plesu, da će da bude njen pratilac na proslavi, kad bude završna godina srednje škole. I ispunio je svoje obećanje.

Godinu dana nakon date reči, Beti je bila spremna za svečanost. Obukla je nežno roze haljinu, nalakirala nokte, napravila frizuru i našminkala se za specijalnu priliku.

U odelu sa detaljima sličnih boja kao što je Betina haljina, Konor se pojavio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ruku pod ruku, sa svojom bakom otišao na maturski ples.

High school junior takes his 93-year-old grandmother to prom. Grandmas are seriously the best. pic.twitter.com/NLSDiBtbpb

- Bilo je predivno. Sva deca su mi prilazila, a Konor je i zaplesao sa mnom. Iako i nije neki plesač, ja jesam, pa sam mu pokazala kako se to radi - rekla je srećno vremešna bakica.

- Više ga neću pratiti na ovakve događaje, ne jer ne želim ili mi nje bilo predivno, već želim da Konor nađe devojku, pa da njih dvoje idu zajedno dogodine - istakla je Beti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.