Ima 11 godina i 3 fakultetske diplome

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 11 godina i 3 fakultetske diplome

Taniš Abraham, koji ima svega 11 godina i već tri fakultetske diplome, želi jednog dana osvojiti Nobelovu nagradu za medicinu i postati američki predsjednik.

Kako pišu američki mediji, Taniš je prisustvovao dodjeli diploma kalifornijskog "American River College" s kolegama koji imaju između 22 i 65 godina.

Diplomirao je na studijama opštih nauka, jezika i matematike s fizikom i vjerovatno je jedan od najmlađih diplomaca u istoriji.

Ipak, ovaj talentovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dječak skromno ističe da to i nije bilo toliko teško.

Američki mediji pišu kako su njegovi roditelji vrlo ponosni, ali ne i iznenađeni njegovim poduhvatima.

Taniš je s četiri godine postao član MENSA. Učio je od kuće, jer mu je, navodno, škola bila dosadna.

Srednju školu je završio u 10. godini, nakon što je vanredno položio sve ispite.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sa 11 godina ima već tri fakultetske diplome

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2015

Taniš Abraham, koji ima svega 11 godina i već tri fakultetske diplome, želi da jednog dana osvoji Nobelovu nagradu za medicinu i postane američki predsednik...Kako pišu američki mediji, Taniš je prisustvovao dodeli diploma kalifornijskog "American River College" s kolegama koje imaju između 22...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.