Ilon Mask otkriva planove za moždano hakovanje

Izvor: Danas, 17.Jul.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilon Mask otkriva planove za moždano hakovanje

Getty ImagesIz kompanije navode da žele da se usredsrede na pacijente sa ozbiljnim neurološkim problemim Neuralink (NeuraLink), kompanija koju je osnovao Ilon Mask kako bi istražio načine za povezivanje ljudskog mozga sa kompjuterskim interfejsom, tražila je dozvolu od američkih zakonodavaca, kako bi započela testiranje uređaja na ljudima. Uređaj je već testiran kod majmuna koji je […] Članak Ilon Mask otkriva planove za moždano hakovanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilon Mask otkriva planove za moždano hakovanje

Izvor: B92, 17.Jul.2019

Start-ap kompanija Neuralink planira da započne testiranje ljudskih kompjuterskih interfejsa na ljudima...Neuralink (NeuraLink), kompanija koju je osnovao Ilon Mask kako bi istražio načine za povezivanje ljudskog mozga sa kompjuterskim interfejsom, tražila je dozvolu od američkih zakonodavaca, kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.