Iliev : Ne sećam se meča s Radom, niko mi nije rekao da treba da ih pustim!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev : Ne sećam se meča s Radom, niko mi nije rekao da treba da ih pustim!

"Ne mogu da pokazujem prstom na nekoga", rekao je bivši fudbaler crno-belih.

Lotar Mateus

Nekadašnji fudbaler Partizana Ivica Iliev, akter utakmice sa Radom iz 2003. godine za koju Lotar Mateus indirektno tvrdi da je nameštena rekao je da mu niko nikada u karijeri nije tražio da pusti rivala.

"Najiskrenije, govorim lično, nikada niko u mojoj karijeri nije došao i i rekao mi: 'Ova danas utakmica je nameštena ili ovog moramo da pustimo ili on će nas da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pusti'. Ne mogu da pokazujem prstom na nekoga. Mada, sećam se da je pre par godina ovde bila priča jednog igrača (Boban Dmitrović, prim. aut.) o nameštanju. Nama u Partizanu nikada niko nije govorio kako bi trebalo da igramo", rekao je Iliev.

Mateus je u autobiografiji aludirao na meč 28. kola, kada je Partizan imao veliku bodovnu prednost u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, a Radu su bili potrebni bodovi u borbi za opstanak.

"Ne sećam se te utakmice, kao ni mnogih koje sam odigrao. Stvarno je prošlo mnogo godina. Iskreno, ne sećam se ni poslednjeg meča koji sam odigrao sa Radom, a kažu da sam dao gol", uz osmeh je poručio Iliev.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.