Ilić se izvinio Olji Bećković i B92

Izvor: B92, 19.Jul.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić se izvinio Olji Bećković i B92

Beograd -- Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić uputio je izvinjenje zbog uvredljivih izjava autorki i voditeljki emisije "Utisak nedelje" Olji Bećković i televiziji B92.

"Iako sam već duže vreme negativna inspiracija za TV B92 i smatram da se protiv mojih saradnika i mene lično vodi politička hajka na ovoj televiziji, ipak, želim da kažem da sam na konferenciji za novinare Nove Srbije održanoj u utoprak 17. juila 2012, burno reagovao i koristim ovu priliku da se izvinim i TV >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << B92 i gospođi Bećković", piše u saopštenju.

Velimir Ilić je pre dva dana na konferenciji za novinare ponovo napao medije, B92 i autorku i voditeljku emisije "Utisak nedelje" Olju Bećković.

On je rekao da se protiv njega vodi medijska kampanja, a među odgovornima za to pomenuo je novinarku Olju Bećković za koju je upitao "da li je zdrava" i dodao da bi je trebalo "pravno prevaspitati".

Pre Ilićevog izvinjenja, Vučić ga kritikovao

Srpska napredna stranka pozdravlja izvinjenje koje je lider Nove Srbije Velimir Ilić uputio televiziji B92 i novinarki Olji Bećković, izjavio je danas vršilac dužnosti predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Vučić je na konferenciji za novinare kazao da je sa Ilićem juče razgovarao i da mu je rekao da nije saglasan sa njegovim kritikama na račun Olje Bećković.

Ilić je, prema Vučićevim rečima, kazao da je reagovao impulsivno i da je pogrešio, nakon čega se izvinio televiziji B92 i Olji Bećković.

"Ilić je time pokazao da je spreman da vidi i kad je u pravu i kad nije u pravu i da reaguje. Dobro je da postoje oni koji su spremni da priznaju da su pogrešili", rekao je Vučić.

Ilić je u utorak, nezadovoljan, kako je ocenio, hajkom koja se se vodi protiv njega, rekao da Bećkovićevu treba "pravno prevaspitati", kao i da će tražiti od nadležnih službi da "provere" za koga novinarka radi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velimir Ilić: Burno sam reagovao, izvinjavam se gospođi Bećković i B92

Izvor: Blic, 19.Jul.2012

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izvinio se juče Olji Bećković i televiziji B92 zbog uvreda izrečenih na konferenciji za novinare..."Iako sam već duže vreme negativna inspiracija za TV B92 i smatram da se protiv mojih saradnika i mene lično vodi politička hajka na ovoj televiziji, ipak, želim...

Nastavak na Blic...

Ilić se ispričao televiziji B92 i Olji Bečković

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jul.2012

Lider Nove Srbije Velimir Ilić uputio je danas isprku televiziji B92 i autorici i voditeljici emisije "Utisak nedelje" Olji Bećković zbog izjava na njihov račun. "Iako sam već duže vreme negativna inspiracija za TV B92 i smatram da se protiv mojih suradnika i mene osobno vodi politička...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ilić se izvinio Bećkovićevoj

Izvor: Danas, 19.Jul.2012

Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije, juče se izvinio novinarki i autorki emisije „Utisak nedelje“ Olji Bećković i televiziji B92.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.