Ilić: Zadovoljan sam rezultatima svoga rada

Izvor: Press, 15.Jul.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Zadovoljan sam rezultatima svoga rada

"Ako ima neko ko može bolje nešto da uradi - nije nikakav problem", rekao je Ilić novinarima u hotelu "Hajat" gde se održava skup posvećen zelenoj gradnji i energetskoj efikasnosti.

Ministar je naveo da radi svoj posao i da ne razmišlja o rekonstrukciji vlade i da bi, kada bi mogao sam sebe da ocenjuje, dobio pozitivnu ocenu, ali da je to na drugima.

"Volim da me drugi ocenjuju", rekao je Ilić.

Ilić je rekao da je o rekonstrukciji vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bilo održano nekoliko sastanaka i da je bilo reči o ubrzanju nekih projekata, poboljšanju rada javnih predauzeća kao i da se državni sekretari i pomoćnici ministara "protresu".

Prema njegovim rečima vlada normalno radi, donoseći sve odluke skoro jednoglasno.

Ilić je naveo da je naročito zadovoljan realizacijom gradnje Koridora 11 sa Kinezima i Azerbejdžancima, izgradnjom socijalnih stanova i pripremljenim novim zakonima o planiranju i izgradnji, o legalizaciji i o premeru i katastru.

Prema njegovim rečima predviđeno je da se na Koridoru 11 realizuju dve koncesije od mosta Zemun - Borča do Obrenovca i od Čačka do Požege.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ilić zadovoljan rezultatima

Izvor: RTS, 15.Jul.2013

Ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić kaže da je zadovoljan rezultatima svoga rada i da voli da ga drugi ocenjuju. Ilić je naveo da je naročito zadovoljan realizacijom gradnje Koridora 11, izgradnjom socijalnih stanova i pripremljenim novim zakonima...Velimir Ilić, ministar građevine i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.