Ilić: Za Koridor 11 nema nijedne građevinske dozvole

Izvor: Blic, 10.Avg.2012, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Za Koridor 11 nema nijedne građevinske dozvole

Ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić izjavio je danas da je Koridor 11 veliki problem Srbije, pošto za njega do sada ne postoji nijedna građevinska dozvola.

- Neshvatljivo je da se o tome do sada samo pričalo, bez ijedne građevinske dozvole - kazao je Ilić tokom posete Arilju.

On je najavio da će autoput Beograd-južni Jadran od Požege ići za Pešter, preko Arilja i Ivanjice, a to je za 40 kilometara kraća trasa od puta preko Užica.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je rekao da je direktor Poreske uprave Dragutin Radosavljević opravdano smenjen, iako je Radosavljević tvrdio da je dobro radio posao i najavio tužbu zbog smenjivanja.

- Kako je moguće da poreska uprava u Gornjem Milanovcu proceni zemljište na koridoru na 15.000 dinara po aru, a reč je o "kamenjaru", dok najplodnija zemlja u čačanskoj opštini pored reka čemernice i Dičine, procenjena na 5.000 dinara - upitao je Ilić.

Povezane vesti: Kinezi ponudili kredit od 2,5 milijarde evra za izgradnju Koridora 11 Ilić: Želim autoput do Čačka do kraja mandata Velimir Ilić: Izgradiću autoput, to mi je životni cilj Uskoro gradnja Koridora 10 od Proseka do Crvene Reke Sutra otvaraju još dvadeset kilometara autoputa na Koridoru

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.