Ilić: Oko 100 kamiona jutros do osam sati prešlo granicu

Izvor: Blic, 03.Jul.2013, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Oko 100 kamiona jutros do osam sati prešlo granicu

Pomoćnik ministra za saobraćaj i drumski transport Milorad Ilić kaže da je oko 100 kamiona jutros do osam sati prešlo granicu na Batrovcima, i da je dobio uveravanja od kolega iz Hrvatske da će za dva dana biti normalizovan saobraćaj na tom graničnom prelazu.

On je rekao da je sinoć oko 21 sat normalizovan prelaz preko granice, ali da se obavljao sporo, i da je oko 100 kamiona, prema najnovijim informacijama, jutros do osam sati prešlo granicu sa Hrvatskom.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pristižu novi kamioni i nije došlo do značajnog smanjenja broja kamiona na granici - rekao je Ilić, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

Upitan o najavljenom povećanju cene putarine za 20 odsto, Ilić je rekao da će o tome odlučiti Vlada Srbije.

On je istakao da "Putevi Srbije" nisu do sada plaćali PDV i da su tu inicijativu pokrenuli preduzetnici vlasnici kamionskih preduzeća, jer imaju pravo na povraćaj PDV-a.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko 100 kamiona jutros prešlo Batrovce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2013

Pomoćnik ministra za saobraćaj i drumski transport Milorad Ilić izjavio je da je oko 100 kamiona jutros do osam sati prešlo granicu na Batrovcima i da je dobio uveravanja od kolega iz Hrvatske da će za dva dana biti normalizovan saobraćaj na tom graničnom prelazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.