Ilić: Mali Šengen - ulazak u igru u kojoj su svi protiv nas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: "Mali Šengen" - ulazak u igru u kojoj su svi protiv nas

Pravljenjem takozvanog "malog Šengena" ulazimo u igru sa svojim najvećim protivnicima, izjavio je lider Nove Srbije Velimir Ilić, komentarišući regionalnu inicijativu koju su pokrenule Srbija, Severna Makedonija i Albanija.

"Ulazimo u priču u kojoj su svi protiv nas, u kojoj ćemo biti u ogromnoj manjini i nećemo moći da ostvarimo nijedan svoj program i cilj", istakao je Ilić na konferenciji za novinare i upitao kome je to u interesu.

On je još jednom pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na jedinstvo opozicionih partija i upozorio na opasnost od eventualnog bojkota izbora.

"Svaki dan sa Vučićem je rizičan za Srbiju", ocenio je Ilić i naglasio da nema vremena za bojkot i svađe.

Vučić je sve podelio i posvađao, od crkve do građana, pa do penzionera i unučadi koji beže iz ove zemlje, zaključio je Ilić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Mali Šengen": Ko na Balkanu ne želi novu regionalnu inicijativu

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 08:52

Srbija, Severna Makedonija i Albanija žele novi sporazum o lakšoj trgovini i putovanjima u regionu, ali druge zemlje imaju velike rezerve prema projektu...Inicijativa Srbije, Severne Makedonije i Albanije da se na Balkanu stvori "Mali Šengen" za sada prolazi kao tinejdžerska žurka na koju jedna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.