Ilić: Hapšenje visokog funkcionera SPS-a neće uticati na rad gradske vlasti (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 04.Feb.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Hapšenje visokog funkcionera SPS-a neće uticati na rad gradske vlasti (VIDEO)

Povodom hapšenja predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Slavoljuba Vlajkovića, visoki funkcioner SPS-a i predsednik Skupštine grada profesor doktor Mile Ilić kaže da to neće uticati na funkcionisanje gradske vlasti i donošenje odluka u Skupštini. Inače, Vlajković se sumnjiči da je, kao direktor JP „Nišstan“, ovaj kolektiv oštetio za 280.000 evra.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Žarko Ranković v. d. predsednika Ggradskog odbora SPS u Nišu

Izvor: Blic, 04.Feb.2015

Gradski većnik Žarko Ranković izabran je za v.d. predsednika Ggradskog odbora SPS u Nišu, saznaje „Blic“...Ranković je u kratkom razgovoru za naš list potvrdio informaciju i izjavio da će SPS “nastaviti da funkcioniše normalno kao i do sada”...Nećemo se mešati u rad državnih organa,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.