Igrajte besplatno World of Warcraft

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrajte besplatno World of Warcraft

Kompanija “Blizzard“ je objavila da će korisnici moći da igraju World of Warcraft besplatno i to do 20. nivoa igrača.

Najpopularniji MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) svih vremena World of Warcraft sada će postati dostupna za besplatno igranje. Ranije je kompanija Blizzard izdavala veliki broj besplatnih „probnih" programa koji su bili vremenski ograničeni.

Ipak posle dugog premišljanja čelnici Blizzard-a odlučili su da pokrenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novi besplatni program nazvan „WoW Starter Edition", u kojem novi igrači mogu da razvijaju svoje likove bez bojazni da će im isteći vreme, kao što je to bilo u trial verzijama.

Kada dostignu 20. nivo, moćiće da nastave sa igrom, ali više neće moći da nadograđuju svoje igrače, a ukoliko to budu želeli da urade moraće da kupe punu verziju.

Ukoliko želite da se oprobate u WoW-u, to možete da učinite na adresi https://us.battle.net/account/creation/wow/signup/

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.