Igrajte Battlefield 4 besplatno!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrajte Battlefield 4 besplatno!

Brzo na Origin mrežu i preuzmite Battlefield 4 koji nedelju dana možete da igrate besplatno!

EA nastavlja da nas časti, i to kako! Na Originu je sad dozvoljeno igračima da se na tačno 168 sati uključe u Battlefield 4! Naravno, tih 168 sati teče kad se igra prvi put pokrene i vreme nastavlja da curi čak i kad ste van igre, ali makar na raspolaganju imate celokupan sadržaj naslova, a sve što ostvarite do kraja promotivnog perioda biće sačuvano - ako kupite >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igru.

Kompanija EA napominje da ova ponuda važi dok ne započnete igranje Battlefield 4, što znači da ga možete preuzeti odmah, ali igru možete aktivirati kasnije. Pogledajte i preuzmite igru ODAVDE, a pre toga preuzmite Origin klijent i napravite 22 giga mesta na svom hard disku.

Čekamo komentare i savete za bolje Battlefield igranje i na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.