Igrači Svonsija: Vidiću čuvaj se!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Svonsija: Vidiću čuvaj se!

U prošlosti su se mnogi igrači uverili u sirovu snagu Nemanje Vidića, koji je poznat kao jedan od najjačih štopera sveta, prava je enigma čak i za najbolje napadače sveta, prenosi "Mocart sport".

 Nemanja Vidić  

Međutim, za srpskog internacionalca i bivšeg kapitena reprezentacije Srbije pred samo otvaranje nove sezone Premijer lige stiglo je upozorenje igrača Svonsija, koji smatraju da će Vilfred Boni “oduvati“ Vidića!

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Iskusni štoper će svakako imati dosta posla sa napadačem vrednim 15 miliona evra, a vezista "labudova" Leon Briton smatra da bi reprezentativac Obale Slonovače mogao da bude pravi strah i trepet za većinu ostrvskih igrača.

“On se ponaša kao da je svaki trening utakmica. Prosto, daje svoj maksimum, pa i više od toga. Vilfred je tako jak momak. Kao kamion je. Njegove noge su kao dva stabla, a kada je lopta u vazduhu bolje je da ne skačete sa njim. Prava je zverina. Ne samo da će zadavati ogromne muke Riju (Ferdinandu) i Nemanji, već svima koji mu se budu našli na putu tokom cele sezone“, smatra Briton.

 

Svonsi i Mančester junajted će se sastati u 18.30 časova, a to će biti ujedno i prvi derbi u ovoj sezoni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Igrači Svonsija: Vidiću čuvaj se!

Izvor: Dzungla.org, 17.Avg.2013

U prošlosti su se mnogi igrači uverili u sirovu snagu Nemanje Vidića, koji je poznat kao jedan od najjačih štopera sveta, prava je enigma čak i za najbolje napadače sveta, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.