Igra istine: Farmeri se urotili protiv Zorice!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013, 05:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igra istine: Farmeri se urotili protiv Zorice!

Farmeri su od Zadruge dobili zadatak da se igraju "Igre istine", a kako je veče odmicalo, tako se sve pretvorilo u prepucavanje između Zorice Marković na jednoj strani i Ivana Marinkovića, Lepog Miće i Vajsa na drugoj.

Zorica Marković

Kako je dobro poznato da Zorica ima prilično oštar karakter, ona je upadala u reč svim farmerima, a ubrzo je izbila svađa u toku koje je od pomenutih farmera dobila silne uvrede, koje je sudeći po njenom ponašanju i nisu previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << potresle.

Ivan, Mića i Vajs su je optužili da je "ljiga" od čoveka, da je folirant, da pokušava da izazove svađe na imanju, a Vajs je priznao da ju je prisliškivao kod poljskog WC-a i čuo kako je ogovarala pojedine farmere.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Igra istine: Farmeri se urotili protiv Zorice!

Izvor: Dzungla.org, 25.Okt.2013

Farmeri su od Zadruge dobili zadatak da se igraju „Igre istine“, a kako je veče odmicalo, tako se sve pretvorilo u prepucavanje između Zorice Marković na jednoj strani i Ivana Marinkovića, Lepog Miće i Vajsa na drugoj.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.