Igra blata ispred gradske Skupštine VIDEO

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igra" blata ispred gradske Skupštine VIDEO

Beograd -- Odbornici Saveza za Srbiju, predvođeni predsednikom Opštine Stari grad Markom Bastaćem pravili blato ispred zgrade Skupštin grada. Vesić: To je vaša politika.

Pred početak sednice gradskog parlamenta na ulaz Skupštine grada Bastać i odbornici SzS nasuli su više kanti i džakova zemlje, kako bi pokazali kako, prema njihovim rečima, Beograd izgleda "zahvaljujići radovima" koje izvodi gradska vlast.

"Ovo je Beograd kakvim ste ga napravili", prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Bastać dok je sipao zemlju iz kanti i potom je polivao vodom, kako bi od nje napravio blato.

Prema njegovim rečima, SzS na ovaj način skreće pažnju svima koji sede u u gradskom parlamentu, a "nikada nisu bili ni na jednom gradilištu i nisu videli kako izgledaju beogradske ulice".

Na njihov performans odgovorio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je izjavio da je Dragan Đilas danas poslao poruku da je njegova politika blato.

"Danas je Đilas poslao poruku da je njegova politika blato. Pošto je doneo blato ispred Skupštine grada, poslao je poruku da je njegova poltika jedno obično blato i to je jedino što on nudi građanima", rekao je Vesić novinarima u holu gradskog parlamenta.

Ocenio je da Đilas nije znao da unapredi kanalizaciju, da uredi Slaviju… "Pokazao je da donosi blato i zato što donosi blato zato niko i ne glasa za njega", dodao je Vesić.

Odbornici Saveza za Srbiju, na čelu sa predsednikom Opštine Stari grad Markom Bastaćem, danas su pred početak sednice gradskog parlamenta na ulaz Skupštine grada prosuli više kanti i džakova zemlje da bi pokazali kako Beograd izgleda zahvaljujići radovima koje izvodi gradska vlast. (Kraj) amd/ao/

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.