Igor Jurić rešio da se OBRAČUNA SA MIKIJEM nakon PREBIJANJA SUZANE I NADEŽDE: Njegove reči ODZVANJAJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Jurić rešio da se OBRAČUNA SA MIKIJEM nakon PREBIJANJA SUZANE I NADEŽDE: Njegove reči ODZVANJAJU! (VIDEO)

Nasilnički čin Mikija Đuričića u rijalitiju zgrozio je celokupnu javnost

Javnost je oštro osudila nasilje koje je rijaliti učesnik Miki Đuričić izvršio nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u rijalitiju "Zadruga".

Naime, on je prvo pevačici Suzani Perović lupio šamar nakon rasprave, a zatim je Nadeždu Biljić tri puta pljunuo u lice, a onda je i nekoliko puta udario štakom.

Igor Jurić, otac brutalno ubijene devojčice Tijane Jurić, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je reagovao na ovo nasilje i izrekao svoj stav na društvenim mrežama.

Imamo problem sa vršnjačkim nasiljem ? Nije nam jasno zašto ?

Ukinite ovu sramotu. https://t.co/MBOPS5L6x4

— Igor Jurić (@lojzija) June 12, 2019

Podsetimo, i televizija "Pink" najavila je tužbu protiv Mikija Đuričića, nakon što je fizički napao Nadeždu Biljić i Suzanu Perović.

- U sredu 12. juna u ranim jutarnjim satima, jedan od učesnika rijalitija "Zadruga", koji se emituje na Televiziji Pink, fizički je nasrnuo na dve učesnice. Nedavno vraćeni takmičar Miroslav Miki Đuričić prvo je ošamario Suzanu Perović, sa kojom je u emotivnu vezu stupio tokom trajanja rijaliti programa, a potom štakama udario Nadeždu Biljić. Mikiju je odmah produkcija izrekla najdrastičniju kaznenu meru, prema propozicijama takmičenja, te je on isto veče diskvalifikovan. Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslediće i tužba protiv njega, a ovim putem apelujemo i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude ga - navodi se u zvaničnom saopštenju ove medijske kuće.

Imajući u vidu da je Đuričić javna ličnost i da je nasilnički napao dve žene na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, povodom ovog skandala oglaiso se i ministar policije Nebojša Stefanović, koji je izjavio Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama, kao i da će učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biti procesuiran u skladu sa zakonom. Više o tome pročitajte OVDE.

Đuričić je u toku jučerašnjeg dana priveden u policiju na saslušanje, a izjavu je dala i Nadežda Biljić, kojoj je naneo telesne povrede.

Nakon Mikijevog nasilničkog ponašanja oglasio se i advokat Vićentije Darijević, koji je u prošloj sezoni rijalitija razveo čuveni par Kiju Kockar i Slobu Radanovića, o čemu više možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: TUŽBE ZBOG DISKRIMINACIJE: Da li su ove stjuardese povučene jer su STARE, RUŽNE I DEBELE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.