Igor Jurić pozvan na saslušanje nakon gostovanja na Nova.rs

Izvor: Beta, 18.Maj.2021, 14:04

Igor Jurić pozvan na saslušanje nakon gostovanja na Nova.rs

Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", pozvan je na saslušanje u Upravu kriminalističke policije nakon što je u ponedeljak izjavio da je "potpuno siguran da državne službe Srbije znaju za pedofile u vlasti i da ih drže ko zna koliko po fiokama", preneo je danas portal Nova.rs.Jurić je u ponedeljak u gostovanju na podkastu portala Nova.rs naveo i da u Srbiji postoji "pedofilski lobi", u kojem jedni štite druge.On je rekao i da strah nije razlog zbog kojeg nije otkrio ime političara političara-pedofila o kome je javno govorio."Nije strah u pitanju. Ja sam jako svestan da odredjeni ljudi znaju da ja znam za njih. Ja sam jako svestan da ti ljudi, ukoliko počnu da gube tlo pod nogama i da gube sve privilegije u ovom društvu i tu moć, da su spremni na sve", rekao je Jurić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ispitan Igor Jurić: "Ispričao sam sve što su tražili"

Izvor: B92, 18.Maj.2021

Beograd -- Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić ispitan je danas u Upravi kriminalističke policije o svojim saznanjima u vezi sa pedofilima u Srbiji...On je rekao i da strah nije razlog zbog kojeg nije otkrio ime političara-pedofila o kome je ranije javno govorio..."Dao sam izjavu u svojstvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.