Igor Bečić osudio nasilne proteste opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 23:45

Igor Bečić osudio nasilne proteste opozicije

Deo opozicionih predstavnika predvođen liderima "Srbije protiv nasilja" pokušao je upasti u gradsku skupštinu

Bečićevo saopštenje prenosimo u celosti: 

- Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti najoštrije osuđujem večerašnji pokušaj puča mogu jasno reći “Majdana” i žestokog nasilja na stabilnost države. Još jednom se pokazalo da sve one informacije sa kojima su raspolagale naše bezbednosne službe o planovima za nasilno preuzimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlasti tačne.

Pokazalo  se da su čelnici liste Srbija protiv nasilja najveći nasilnici i vandali i potpuno sam siguran da im nasilje neće proći! Demonstracijom sile i nasiljem su još jednom pokazali da ne poštuju demokratsku volju većine građana. Država Srbija neće dozvoliti manjini nezadovoljnom izbornim rezultatima da uzurpira život i ugrožava druge ljude. Siguran sam da će predsednik Vučić sačuvati mir, nezavisnost i stabilnost naše zemlje. Od ljudi u  koaliciji protiv nasilja očekujem da se urazume, poštuju zakone Republike Srbije, da ne narušavaju javni red i mir i da se uzdrže od daljeg nasilnih pokušaja ulaska u zgradu Skupštine grada Beograda.

Pozivam pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova i sve bezbednosne službe da preduzmu mere i radnje iz svoje nadležnosti i sačuvaju javni red i mir i bezbednost svih građana njihovu imovinu i imovinu Republike Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.