Igor Bečić: Već duže vreme upozoravam na njihovu nameru da ugroze bezbednost predsednika Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 19:16

Igor Bečić: Već duže vreme upozoravam na njihovu nameru da ugroze bezbednost predsednika Vučića

Saopštenje Igora Bečića prenosimo u celosti

- Već duže vreme upozoravam na aktivnosti i planove pojedinih centara moći i njihovu nameru da ugroze bezbednost predsednika Vučića i da ne prezaju ni od fizičke likvidacije. I ranije sam govorio ne samo o licima iz kriminalne sredine već i o određenim visoko rangiranim pripadnicima policije nama susedne države koji su bili umešani u pripremu atentata na političara koji je po njima ugrožavao planove njihovih nalogodavca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njihov opstanak na vlasti. I nije mi čudno što sada verovatno pružaju logistiku Zviceru za ovaj pakleni plan.

U ovom trenutku je najvažnije da je atentat na predsednika Vučića sprečen. Ali još važnije je istragom potvrditi informacije o stvarnim naručiocima i finansijerima, jer će se samo na taj način cela hobotnica razotkriti i stati na put kriminalnoj mafijaškoj organizaciji.

Zbog toga kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti očekujem i od policije i celog bezbednosnog sektora maksimalno angažovanje na rasvetljavanju svih činjenica i pomnom ispitivanju svih operativnih informacija kojima raspolažu.

Siguran sam da direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić i ministar Vulin ovu situaciju shvataju veoma ozbiljno i da će istragu sprovesti do kraja, da neće dozvoliti da stvarni nalogodavci ostanu netaknuti, niti da u bilo kom trenutku dođe do ugrožavanja bezbednosti predsednika Vučića - rekao je Igor Bečić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.