Igor Bečić: Još jedan besramni pokušaj da se uruši ugled predsednika Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2021, 22:42

Igor Bečić: Još jedan besramni pokušaj da se uruši ugled predsednika Vučića

Bečić je istakao da Vučić ima punu podršku građana

Član izvršnog odbora Glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor Bečić se oglasio povodom današnjih žestokih napada na predsednike Srbije Aleksandra Vučića.

- Veljko Belivuk u svoju odbranu može da kaže šta god hoće i da izmisli šta god želi. On ima po zakonu pravo da se brani lažima i izmišljotinama. Međutim, reakcije "pravdoljubivog" i "nezavisnog" KRIKA su vrlo zanimljive i simptomatične. Odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad toliko poverenje u reči jednog kriminalca i ubice? Sad nisu bitni forenzički dokazi!? - rekao je Bečić i dodao:

- Ovo je samo još jedan besramni pokušaj da se uruši ugled predsednika Vučića i da se minimizuje njegova uloga u borbi protiv organizovanog kriminala. Svakom poštenom građaninu Srbije potpuno je jasno o kakvoj prljavoj igri je ovde reč. Cilj je ukaljati Aleksandra Vučića po svaku cenu i nebitno je da li se u toj prljavoj igri staje na stranu ubica i kriminalaca, bitno je samo kompromitovati Vučića i zauzeti vlast po svaku cenu ali bez izbora.

.

- E pa gospodo, loše ste to smislili. Aleksandar Vučić ima punu podršku građana i to su oni pokazali na izborima. A vama ako to smeta izađite na izbore pa da vidimo koliko ste jaki. Nemojte urušavati na ovako besraman način ugled predsednika i ugled države - rekao je Bečić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.